Nagrade „Inženjer Šistek“ za najbolje radnike u Boru

BOR – Dodelom tradicionalne nagrade „Inženjer Šistek“ Dan rudara Srbije obeležen je i u kompaniji „Srbija Ziđin Koper“ u Boru. Tim povodom u Klubu „Ziđin“ u Brestovačkoj Banji upriličen je prijem za delegacije visokih zvaničnika, poslovne partnere i prijatelje kompanije i predstavnike društveno-političkog života Timočke Krajine i Srbije.

Kako je tom prilikom naglasio zamenik generalnog direktora Ziđina Džejson Džang, „zahvaljujući posvećenosti i velikom zalaganju radnika, ova kompanija, postiže sve bolje rezultate. U oblasti zaštite životne sredine završen je pogon za odsumporavanje i pušten u probni rad, a uskoro se očekuje i završetak rada na konvertorima čime bi problem zagađenja vazduha u Boru trebalo da bude trajno rešeno“, naglasio je Džang.

Nagradu „Inženjer Šistek“ za doprinos razvoju kompanije dobilo je šest radnika. Prestižno priznanje je na svečanosti uručeno Nebojši Bućanu, Ivici Đorđeviću, Draganu Iliću, Dejanu Antiću, Zoranu Lojanici i Saši Milunovu.

Između dva rudarska praznika u zasluženu penziju otišlo je 378 radnika Srbija Ziđin Koper. Oni su, uz redovnu otpremninu, dobili i novčanu nagradu kompanije u iznosu 20.000 dinara.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *