Dan Muzičke škole „Ranko Krivić“ u Majdanpeku

0

Školskom himnom „Dajte nam muziku“ na početku svečane priredbe u Muzičkoj školi „Ranko Krivić“ u Majdanpeku, ova obrazovna ustanova proslavila je svoj dan. Trenutno, ovu  školu, u matičnom objektu u Majdanpeku i odeljenjima u Rudnoj Glavi i Donjem Milanovcu, pohađaju 203 učenika, na pet odseka, za klavir, gitaru, harmoniku, violinu i flautu.

MAJDANPEK – Školskom himnom „Dajte nam muziku“ na početku svečane priredbe u Muzičkoj školi „Ranko Krivić“ u Majdanpeku, ova obrazovna ustanova, osnovana pre četiri i po decenije, proslavila je svoj dan. Kroz ovu školu prošle su generacije uspešnih učenika, od kojih su se neki, nakon završenog školovanja, vratili kao nastavnici.

Za nama je jedna izuzetno uspešna školska godina. Takođe, ovih dana završeni su i prijemni ispiti za upis polaznika pripremnog i prvog razreda naše škole, koja se može pohvaliti i tradicionalno velikim brojem učenika“, kaže Radojka Vuković, direktorka majdanpečke Muzičke škole.

Trenutno, Muzičku školu „Ranko Krivić“, u matičnom objektu u Majdanpeku i odeljenjima u Rudnoj Glavi i Donjem Milanovcu, pohađaju 203 učenika, na pet odseka, za klavir, gitaru, harmoniku, violinu i flautu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *