Decenija postojanja Udruženja hranitelja „Vučica Martia“

Zajedničkom inicijativom hranitelja i savetnika u Boru je osnovano Udruženje hranitelja „Vučica Martia“. Ovo udruženje je prigodnom svečanošću obeležilo deceniju postojanja i rada.

BOR – Udruženje hranitelja „Vučica Martia“ Bor je u Narodnoj biblioteci obeležilo mali jubilej, deset godina od osnivanja udruženja. Održana je redovna i izborna Skupština udruženja koje ima za cilj promovisanje hraniteljstva, kao i unapređenje kvaliteta brige o deci. Udruženje je prethodnih godina učestvovalo u izradi strateškog plana opštine Bor gde su uvedene tri nove usluge u oblasti socijalne zaštite, osnovalo klub hranitelja i hranjenika, organizovalo izlete, kreativne radionice, proslave, dodele paketića, rođendane svakog meseca za svu decu rođenu u tom periodu i druge akcije u cilju animiranja, socijalizacije i obrazovanja dece, rečeno je, između ostalog prilikom sumiranja rezultata rada udruženja u prethodnom periodu.

U neformalnom delu svečanosti, povodom desetogodišnjice postojanja udruženja hranitelja učestvovali su gosti, prijatelji i saradnici.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.