BOR – Nakon hladnih zimskih dana zracima sunca najviše su se obradovali najmlađi. Posle dužeg boravka u zatvorenom prostoru s dolaskom lepog vremena deca će moći da sve slobodno vreme provode igrajući se na dečijim igralištima i u parkićima.Obilazeći borske parkove za decu tamo smo već zatekli mališane koji se igraju, a  ako je suditi po njihovom raspoloženju, srećni su i zadovoljni rekvizitima i mogućnostima za zabavu koje su im na raspolaganju. Roditelji takođe kažu da shodno finansijskoj krizi u kojoj se nalazimo, Bor ima poprilično dobre parkove za decu.
Direkcija za izgradnju Bora, nadležna za  renoviranje i održavanje dečijih parkova u Boru, tokom prošle godine dosta toga je uradila, što se može i sada videti. Kako su nam kazali, izveštaj o stanju igrališta, rekvizita i njihovoj bezbednosti je urađen i predat nadležnima u Opštini Bor. Sledi i planiranje za radove u ovoj godini, naravno, sve u skladu sa finansijskim mogućnostima .
Na osnovu slike koju smo zatekli na terenu, borska igrališta za decu su u dobrom stanju, loši vremenski uslovi na njih nisu ostavili traga. Jedino nepažnja i neodgovornost pojedinaca vide se na delu, pa je potrebno uticati na svest pojedinaca da sačuvaju gradsku imovinu.
[iframe frameborder=“0″ width=“480″ height=“270″ src=“//www.dailymotion.com/embed/video/x2jvk7i“ allowfullscreen ]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *