Direktni prenosi vaterpolo turnira na programu RTV Bor

BOR – Iako je najznačajnijim sportskim događajima najbolje lično prisustvovati, jer tada ostaju i u najlepšem sećanju, prozor u svet posredstvom medija omogućio je potpuno uživanje i pored malih ekrana. Kada se važne informacije prenose iz prve ruke, tu je uvek i Regionalna televizija Bor. Ovog puta, uživo prenosimo dešavanja sa međunarodnog vaterpolo turnira u gradu bakra, gde se u četiri dana, od četvrtka do nedelje, takmiči osam od 12 najkvalitetnijih reprezentacija sveta, učesnika predstojećih Olimpijskih igara u Brazilu.

Regionalna televizija Bor obezbediće prenos svih 20 utakmica borskog vaterpolo turnira, a za to će angažovati tim od 15 ljudi i sedam kamera. Utakmice reprezentacije Srbije sa Grčkom i Španijom prenosiće u četvrtak i petak i Radio televizija Srbije, na drugom programu. S obzirom na kvalitet domaće selekcije, verujemo da će prenosa na javnom servisu biti i u subotu, kada je na programu polufinalni i u nedelju, kada se održava finalni program turnira.

Iskustvo brzog i pouzdanog prenošenja informacija Regionalna televizija Bor ugradila je u svaki segment izveštavanja, pa tako i u direktne prenose koje je organizovala minulih godina. Bilo da su to prenosi skupštinskih sednica lokalnog parlamenta, bilo da je to bilo svečano otvaranje nove topionice u gradu bakra, događaj za pamćenje koji je zainteresovao ogroman broj ljudi. A to je sada slučaj i sa najvećim sportskim događajem u gradu, humanitarnim vaterpolo turnirom na kojem učestvuje osam vrhunskih reprezentacija sveta. Gledaoci širom Srbije i sveta imaće priliku da vide kako i zbog čega vaterpolo reprezentacija Srbije ima nameru da ostane najbolja na svetu i da to uskoro potvrdi osvajanjem zlatne medalje na olimpijskim igrama. Gledaoci Televizije Bor videće i više, jer je u lokalnim okvirima reč o sportskom događaju koji prevazilazi sve uobičajene standarde i poslužiće zajedničkom napretku i učenju od najboljih. Biće to veliko i afirmativno iskustvo, koje se sa gledaocima najradije deli.

[iframe width=“480″ height=“270″ src=“https://www.youtube.com/embed/M7wJhKbsQEc“ frameborder=“0″ allowfullscreen ]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *