Dobri rezultati sajma zapošljavanja

BOR – Većina preduzeća koja su učestvovala na Sajmu zapošljavanja koji je 14. maja organizovala nacionalna služba za zapošljavanje završavaju potrebnu dokumentaciju za prijem radnika. Na osnovu ponuđenih radnih mesta očekuje se da posao uskoro dobije 230 Borana. Najviše mesta očekuje se u prodajnim objektima Tekijanke iz Kladova koja je raspisala konkurs za 50 radnih mesta u Boru.

„Ove godine sajam zapošljavanja je bio uspešan. Preduzeća koja su bila na sajmu počela su proceduru i očekujemo da uz našu podršku uspešno zaposle radnike koji su im potrebni.“ – kaže Sonja Stanković, direktor filijale Nacionalne službe zapošljavanja Bor

Za 50 radnih mesta u Tekijanki, prijavilo se gotovo 700 kandidata. U filijali Nacionalne službe za zapošljavanje u Boru počeo je prvi krug razgovora sa kandidatima.

„Prezadovoljni smo kako su nas Borani prihvatili i na sajmu zapošljavanja i sada, kada smo počeli prvi krug razgovora sa kandidatima.“ – naglašava Željko Bolbotinović iz kompanije Tekijanka.

Otvaranje prvog od četiri prodajna objekta koliko Tekijanka planira da otvori u Boru, u Novoj tržnici, očekuje se šestog avgusta.

[iframe frameborder=“0″ width=“600″ height=“450″ src=“//www.dailymotion.com/embed/video/x2t60wi“ allowfullscreen ]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *