Donacija Moto kluba na Dečjem odeljenju

BOR – Članovi  Moto kluba  Easy riders iz Bora posetili su danas  Dečje odeljenje Opšte bolnice u Boru u želji da obraduju mališane  koji se leče na ovom odeljenju  i to novim igračkama, posteljinom i  jastucima.

Miloš Mančić
, predsednik ovog kluba kaže: „Trudimo se da kad  god smo u prilici učestvujemo u humanitarnim akcijama.  Pred novogodišnje praznike  smo  učestvovali u akciji dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe  bolnice ,a sada  smo donirali posteljinu, jastuke i igračke za  bolesnu decu“.
 
Članove Moto kluba su na Dečjem odeljenju srdačno primili domaćini  pedijatri,medicinske  sestre i  rukovodstvo Opšte bolnice u Boru i tom prilikom  je  dr Igor Maljković,  direktor Opšte bolnice rekao: „Za bajkere  se vezuje brzina, alkohol i nasilničko ponašanje. A članovi  Moto kluba  Easy  riders  svojim ponašanjem i humanitarnim akcijama  stvaraju drugačiju sliku o sebi i daju  dobar  primer i ostalim  građanima.  Zahvaljujem  se na donaciji u ime Dečjeg odeljenja i u svoje lično ime“.
 
Dečje odeljenje Opšte bolnice u Boru ima  dvadeset postelja i  jedan izdvojen deo sa inkubatorima za tek rođenu decu. Na odeljenju trenutno ima 10 mališana koji se leče ,a o njima  brinu 4 pedijatra i 11 medicinskih sestara. A što se donacija tiče  one su danas  retke, ali su uvek dobrodošle.   
[iframe frameborder=“0″ width=“480″ height=“270″ src=“//www.dailymotion.com/embed/video/x2ejzl2″ allowfullscreen ]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.