Donacija Ziđin Kopera OŠ “Velimir Markićević” u Majdanpeku

0

Nastavljajući saradnju sa lokalnom zajednicom, predstavnici majdanpečkog Ogranka kompanije Srbija Ziđin Koper uručili su Osnovnoj školi “Velimir Markićević” četiri interaktivne table. “Ovakvim donacijama naša kompanija želi da pomogne razvoju digitalizacije u školama i kvalitetnom obrazovanju dece i ta podrška će u budućnosti biti kontinuirana”, rekao je prilikom uručenja donacije Su Vei, rukovodilac Površinskog kopa u Majdanpeku.

MAJDANPEK – Simbolično, na Vidovdan, dan kada se podelom đačkih knjižica i svedočanstava završava školska godina, predstavnici majdanpečkog Ogranka kompanije Srbija Ziđin Koper uručili su Osnovnoj školi “Velimir Markićević” četiri interaktivne table.

Ovakvim donacijama naša internacionalna kompanija želi da pomogne razvoju digitalizacije u školama i kvalitetnom obrazovanju dece u lokalnim zajednicama i ta podrška će u budućnosti biti kontinuirana”, rekao je prilikom uručenja donacije Su Vei, rukovodilac Površinskog kopa u Majdanpeku.

Na vrednoj donaciji zahvalio je Marko Cokić, direktor ove obrazvne ustanove, podsećajući da je kineska kompanija prošle godine, takođe,  izdvojila značajna sredstva za sređivanje fiskulturne sale u ovoj školi.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *