Dva naselja bez grejanja zbog kvara na vrelovodu

0
BOR – Zbog  kvara ne  vrelovodnoj mreži B magistrale u ulici Nade  Dimić u Boru bez  grejanja su ostali  građani  borskih  Mesnih zajednica  Novi gradski centar i  Metalurg , kao i u delu ulice „ 9. brigade“. Reč je o većem kvaru koji bi trebao da bude  saniran u večernjim časovima , dok se normalizacija  grejanja očekuje u nedelju u prepodnevnim časovima.
 
„Radi se na dve lokacije u ulici Nade Dimić bb. Reč je o većem kvaru koji zahteva dosta vremena, ali  se nadamo da će radovi biti završeni u večertnjim satima, tako da građani u nedelju mogu  da očekuju tople radijatore“ – kaže Nebojša Ljubomirović iz JKP „Toplana“ u Boru i dodaje: „Do proboja na  toplifikacionoj mreži  dolazi jer je ceo sistem daljinskog grejanja u Boru star i dotrajao, ali mi ovog trenutka  ne možemo mnogo da  utičemo na to. Važno je da se ovog trenutka saniraju kvarovi i da građani dobiju što pre grejanje“.

Zbog  visoke temperature za ovo doba godine noćni  režim  grejanja je u Boru prekinut, ali je grejanje kako kažu nadležni u JKP Toplana u većini stanova u Boru dobro.
[iframe frameborder=“0″ width=“480″ height=“270″ src=“//www.dailymotion.com/embed/video/x2g2wjw“ allowfullscreen ]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *