Bez diskusije i opozicije

MAJDANPEK – Bez diskusije i prisustva opozicije današnja, šesta redovna sednica Skupštine opštine Majdanpek, sa 11 tačaka dnevnog reda, trajala je svega dvadeset minuta.

Pored usvajanja  informacije o stepenu usklađenosti planiranih i realizovanih aktivnosti iz programa poslovanja javnih preduzeća, odbornici su dali saglasnost i na izmene i dopune Programa poslovanja Javnog komunalnog preduzeća „Donji Milanovac“, kao i na program Javnog preduzeća za građevinsko zemljište i puteve, kojem je u nadležnost preneta kontrola i zbrinjavanje pasa lutalica. Izmena u programu ovog preduzeća ima i u finansijskom smislu, s obzirom na to da je Opština odobrila nabavku nove kombinovane mašine, vrednosti deset miliona dinara.

Na predlog komisije za kadrovska pitanja, Maša Mitrović imenovan je ponovo za vršioca dužnosti direktora Javnog preduzeća za stambene usluge, dok je za vršioca dužnosti direktora Centra za kulturu Majdanpek, do izbora po konkursu, a najduže do godinu dana, imenovan Ljubiša Golubović.

Dvadesetominutna sednica SO Majdanpek, 4.april 2019. (RTV Bor)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *