Dve medalje na svetskom prvenstvu za borske bodi bildere

BOR – Na svetskom prvenstvu u Bodi bildingu koje je prošlog vikenda održano u Santa Suzani u Španiji, takmičari bodi bilding kluba Partizan iz bora koji su bili u sastavu reprezentacije Srbije osvojili su dve medalje.

Stanislav Tarailo je kategoriji klasik fizik osvojio srebrnu medalju, a Ana Marija Žujović je osvojila bronzanu medalju u kategoriji bodi fitnes. Još jedan takmičar borskog kluba bio je Srboslav Lazić i on je osvojio deveto mesto u kategoriji klasik fizik. Reprezentacija Srbije je u ekipnom plasmanu stigla do šestog mesta sa 12 osvojenih medalja.

Na državnom prvenstvu za mlađe kategorije u kuglanju koje je održano u Apatinu borski kuglaški klub Bakar imao je tri predstavnika. U kadetskoj konkurenciji Mateja Tadić osvojio je treće mesto i prvo mesto u kombinaciji, gde se računaju rezultati sa kvalifikacionog turnira i sa državnog prvenstva. Vuk Veličkovski je takođe u kadetskoj konkurenciji osvojio osmo mesto, a u pionirskoj kategoriji Lena Veličkovski se plasirala na osmo mesto.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.