Džez koncert za pamćenje

BOR – Džez je kažu muzika koja ima kulturološki pasoš, muzika koja pronalazi jedinstvo u svemu i svuda dobro prolazi bez obzira o kojem je gradu, državi ili kontinentu reč. Tako je i džez koncert Jovana Maljokovića i Salsa benda, priređen u borskom klubu Teatar izuzetno lepo prihvaćen. Ovaj poznati muzičar više od tri decenije svojom prepoznatljivom  muzikom, koja je specifičan spoj džeza i tradicionalne muzike predstavlja Srbiju širom sveta, a uvek rado nastupa i u gradovima Srbije, manjim i većim.
 
Publika je svuda ista kaže Jovan Maljoković i dodaje: „Svirali smo zaista širom sveta i uvek smo osetili onu pozitivnu energiju i lepe emocije od publike, to je najinspirativnije za  dobar koncert, svirku za dobru muziku, ona tada jednostavno izlazi iz srca. Mnogo sam se obradovao kad sam video ovaj novi prostor u Boru, izuzetno je lep i atmosfera mora da bude dobra, a za publiku u Boru znam da je izuzetno dobra jer smo se više puta sretali. Posebno mi je drago što  ovakve koncerte posećuju mladi ljudi.“

Ljubitelji džez muzike u Boru  Jovana Maljokovića slušali su i proteklih godina na koncertima u sali Muzičke škole, ovaj sinoćnji, prvi put priređen na novom mestu, planiranom za dobre i kvalitetne muzičare, priredio je borski Centar za kulturu.
[iframe frameborder=“0″ width=“560″ height=“315″ src=“//www.dailymotion.com/embed/video/x2iziw4″ allowfullscreen ]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *