Ekspres restoran u centru Bora na prodaju

0

BOR-Agencija za licenciranje stečajnih upravnika oglasila je prodaju nepokretne imovine javnim nadmetanjem Ishrane ad Bor. Od objekata u ulici Moše Pijade prodaju se ekspres restoran, ukupne površine blizu hiljadu kvadratnih metara, zatim kuhinja, trafostanica, letnji šank i portirnica. Stečajni postupak preduzeća Ishrana traje desetak godina, a poslednjim  oglašavanjem konačno je ušao u završnu fazu.

„Ekspres restoran kod Borana budi lepe uspomene na neke davne dane kada su se tu održćavale razne svečanosti, dočekivale nove godine,a danas je ruglo u centru grada, zato što sistem nije funkcionisao i što su ovi objekti prepušteni sami sebi. Verujem da će ovi objekti pronaći kupca,jer je i lokacija odlična. Postoji interesovanja i među preduzetnicima, ali i veliki trgovinski lanci se raspituju“, rekao je Aleksandar Milikić, gradonačelnik Bora.

Početna cena objekata Ishrane je blizu 30 miliona 850 hiljada dinara, a depozit  oko 12 miliona 340 hiljada dinara. Javno nadmetanje održaće se 27. januara naredne godine u Beogradu, a do 22 januara potencijalni kupci su u obavezi da predaju neophodnu dokumentaciju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *