Fudbaleri Bora dobili još jednu donaciju

BOR- Fudbaleri Bora 1919 igrali su nerešeno 1:1 na domaćem terenu sa Đerdapom iz Kladova na početku prolećnog dela prvenstva fudbalske Zone istok. Nakon ove utakmice Bor se sa 18 bodova zadržao na desetom mestu na tabeli, a prvenstveni cilj borske ekipe ove sezone je da ostvare još bolje rezultate u ovom rangu takmičenja.

Očekivanja su  da uz dobar rad popravimo status na tabeli i sledeće sezone odemo u viši rang“, ističe Milan Milosavljević, pomoćni trener.

Pre početka utakmice nekadašnji višegodišnji trener borskih fudbalera Zaviša Milosavljević poklonio je lopte igračima prvog tima, kadetima i najmlađim kategorijama. Želja mu je, kaže da sa rukovodstvom kluba, utiče na poboljšanje kvaliteta rada.

Donacija je skromna, ali smatram da je to veliki doprinos boljem radu fudbalera u svim kategorijama i poželeo bih im srećan početak i da ovaj klub postane ono što je nekada bio“, rekao je Zaviša Milosavljević.

Zaviša Milosavljević, pre ponovnog dolaska u Bor, bio je trener olimpijske reprezenatcije Uzbekistana.

U narednom kolu Bor gostuje u Negotinu ekipi Hajduk Veljko, koja je posle ovog kola četvrta na tabeli sa 34 osvojena boda.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *