Fudbaleri Bora i Slatine i dalje bez poraza

BOR – Fudbaleri Bora pobedili su u četvrtom kolu Zone istok na domaćem terenu Knjaz iz Knjaževca 3:0, dok je Slatina u Pirotu igrala nerešeno 1:1 sa Jedinstvom. Obe borske ekipe za sada nemaju poraz, imaju po dve pobede i dva nerešena rezultata i sa osam bodova nalaze se na deobi drugog i trećeg mesta. Sa dva boda više prvi na tabeli je Dunav iz Prahova, koji je prošle godine igrao u Srpskoj ligi.

U ostalim utakmicama Zone istok domaćini su uglavnom bili uspešniji. BSK je u Bogovini savladao OFK 019 1:0, Ozren je u Sokobanji bio bolji od Đerdapa iz Kladova 4:1, Dunav je u Prahovu savladao Rajka Mitića 6:2, a najubedljiviju pobedu ostvario je Balkanski u Dimitrovgradu protiv Zvezde iz Pirota, čak 12:0. Lužnica je jedina na gostovanju u Kobišnici ostvarila pobedu 4:1 protiv Sloge, dok je utakmica u Kladovu između Brodoremonta i Tanaska Rajića završena bez pobednika 1:1.

Posle četiri kola u dnu tabele, na 12, 13. i 14. mestu su Lužnica, Brodoremont i Ozren sa tri Boda, Zvezde je 15. sa jednim osvojenim bodom, dok je Sloga iz Kobišnice doživela četiri uzastopna poraza.

U narednom kolu Slatina dočekuje Slogu, a Bor gostuje u Zaječaru ekipi OFK 019.

U Borskoj okružnoj ligi fudbaleri Zlota poraženi su u četvrtom kolu na domaćem terenu od Branika iz Štubika 4:2. Brestovac je na svom terenu pobedio Rudnu Glavu 3:1, dok su Nemetali poraženi na gostovanju od Ključa 3:1. Šarbanovac je takođe u gostima poražen od Bukovča 5:4.

U ostalom utakmicama Polom je savladao Urovicu 3:2, Polet je bio bolji od Poreča 2:0, Blizna je na svom terenu bila bolja od Male Vrbice, a Radnički je na gostovanju u Miloševu bio bolji od istoimene ekipe 1:0.

Posle četiri kola najbolje plasirana ekipa sa područja Bora je Brestovac na trećem mestu sa devet osvojenih bodova, Zlot sa dva boda manje deli četvrto, peto i šesto mesto, Šarbanovac ima šest bodova i nalazi se na deobi od šestog do desetog mesta, dok su Nemetali sa tri boda pri dnu tabele, na deobi 14. i 15 mesta, ispred poslednje Rudne Glave. Prvo i drugo mesto zauzimaju Branik i Radnički sa deset bodova.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *