Fudbaleri Bora u poteri za prvim mestom Zone istok

BOR – Fudbaleri Bora u pretposlednjem kolu Zone istok u nedelju u 17 sati i 30 minuta gostuju u Bogovini ekipi BSK-a, dok Slatina dočekuje zaječarski OFK 019. Hajduk Veljko iz Negotina je prvi na tabeli sa 70 bodova ovog vikenda on dočekuje Knjaz iz Knjaževca, dok su fudbaleri Bora drugi sa 68 bodova. Ove dve ekipe vodiće u preostala dva kola borbu za ulazak u viši rang takmičenjima, a Bor će ukoliko ostvari obe pobede, šansu tražiti u eventualnom slabom rezultatu negotinske ekipe.

Na trećem mestu je Balkanski iz Dimitrovgrada sa 57 bodova, Tanasko Rajić iz Pirota je četvrti sa 52, a Slatina je na petom mestu sa petom mestu sa 42 boda. Na dnu tabele su Branik iz Štubika sa 17 i Polom iz Leskova sa 14 bodova i oni će naredne sezone sigurno nastupati u nižem rangu takmičenja.

U ostalim utakmicama Zone istok, Brodoremont dočekuje Lužnicu, Jedinstvo u Pirotu igra protiv Balkanskog, Senjak igra protiv Branika, Đerdap iz Kladova gostuje Rajku Mitiću, a Polom u Leskovu dočekuje Tanaska Rajića. Sve utakmice igraju se 30. maja.

U Borskoj okružnoj ligi u 27. kolu u subotiu Brestovac dočekuje Polet iz Jabukovca, a Krivelj dočekuje Rudnu Glavu. Dan kasnije Zlot gostuje u Blizni istoimenoj ekipi, Šarbanovac gostuje Radničkom, a Nemetali iz Donje Bele Reke putuju u Podvršku gde igraju protiv Ključa. Četiri kola pre kraja takmičenja najbolje plasirana ekipa sa teritorije Bora je Zlot na drugom mestu sa 49 bodova, 12 manje u odnosu na prvoplasiranu Slogu. Brestovac je na deobi trećeg i četvrtog mesta sa Rudnom Glavom sa 47 bodova. Sledi Šarbanovac na petom mestu sa 46, Nemetali su deveti sa 33, a Krivelj dvanaesti sa 23 boda. Na dnu tabele su Ključ iz Podvrške sa 15 i Mladost iz Karbulova sa deset osvojenih bodova.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *