„Gas Feromont“ u Staroj Pazovi donirao Boranima zaštitne maske i rukavice

0

BOR – Ispred zgrade Gradske uprave u Boru isporučeni su paketi humanitarne pomoći koju je donirala firma „Gas Feromont“ sa sedištem u Staroj Pazovi. Ukupno je donirano 5.000 zaštitnih maski i 10.000 rukavica. Reč je o preduzeću koje se sa uvođenjem vanrednog stanja u Srbiji, a u skladu sa mogućnostima uključilo u akcije pomoći stanovništvu.

Od samog osnivanja preduzeća, od pre tri decenije, između ostalog bavimo se humanitarnim radom i pomažemo tamo gde je neophodno. U ovom veoma teškom trenutku za srpski narod rešili smo da pomognemo područjima koja su najugroženija i nadamo se da će ovaj naš skromni poklon doprineti smanjenju broja obolelih od korona virusa“, istakao je suvlasnik firme „Gas Feromont“ u Staroj Pazovi, Filip Terzić.

Ova donacija će biti upućena prema našim sugrađanima tamo gde je neophodno. Mi ćemo nastaviti od danas pa na dalje na punktovima koje smo odredili na području grada Bora i preko poverenika civilne zaštite da do svakog sugrađanina stigne maska koja je obezbeđena ili iz donacija ili sredstvima iz lokalne kase“, rekao je gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić prilikom uručenja donacije.

Mnogi vlasnici privatnih firmi u Boru uplatili su određena sredstva u budžet grada koja će biti utrošena za suzbijanje korona virusa. Kupiće se određena roba široke namene koju će dobiti, pre svih samohrani roditelji i osobe koje su i najugroženije u vreme vanrednog stanja, istakao je Milikić.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *