Grejna sezona u Boru počela bez većih problema

0

Borska Toplana počela je grejnu sezonu prema planu, 15. oktobra. Većina građana je u večernjim satima dobila grejanje, a za razliku od prethodnih decenija, u Boru će se prvi put koristiti komprimovani gas kao osnovi energent za daljinsko grejanje približno 10 hiljada stanova koliko je priključeno na sistem.

BOR – Grejna sezona u Boru počela je uspešno, ocenjuju u borskoj Toplani. U pogonima koji su remontovani u prethodna tri meseca, nema problema i isporuka toplotne energije ide bez većih problema. Juče, u popodnevnim i večernjim satima je posle zagrevanja sistema, toplotna energija došla do građana koji su priključeni na daljinski sistem grejanja, kaže v.d. direktora borske Toplane Igor Janković.

Prema njegovim rečima u gradskoj mreži postoje sporadični problemi, zbog kojih nema grejanja kod pojedinih korisnika, ali su ekipe Toplifikacije na terenu u tri smene i rešavaju probleme kada se pojave. Upućen je i apel upravnicima zgrada, koji moraju da brinu o toplotnoj instalaciji u njoj i ozračivanju sistema, kako bi stanari dobili grejanje.

Ukoliko ima kvarova na raspolaganju je telefon Toplifikacije 030 426-398 do 23 časa, a za noćne intervencije u pogonu Toplane 066 8787530.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *