Postavljena nova podloga na igralištu u naselju „C-16“

0

Igralište za košarku u naselju „C-16“ presvučeno je podlogom koja je, kažu nadležni najprimerenija za sportske terene. Manja je mogućnost da se igrači povrede i izdržljiva je. Postavljena je u borskom naselju čija deca postižu zapažene rezultate na takmičenjima u košarci i u basketu.

BOR – Na dečijem igralištu u borskom naselju „C-16“ postavljena je nova podloga. Prema rečima nadležnih u Gradskoj upravu reč je o kvalitetnoj podlozi koja je postavljena, pre svega da bi se povećala bezbednost dece na igralištu i da bi se omogućilo kvalitetnije bavljenje sportom. Ovo je, kako se kaže samo deo planiranih aktivnosti uređenja sportskih terena u gradu i selima. U ovoj godini biće uređena tri igrališta za male sportove u gradu, a namera je da se u narednoj godini, osim izgradnje 16 igrališta za mlađu decu u gradu i selima, rekonstruiše još 10 sportskih terena.

Odgovorni u lokalnoj samoupravi apeluju na građane da se prema rekvizitima na sportskim terenima odnose domaćinski i najavljuju postavljanje video nadzora. Inače, za potrebe uređenja i izgradnje sportskih i dečijih igrališta, na području grada Bora izdvojeno je 100 miliona dinara.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *