Srpska policija, u akcijama širom zemlje, zaplenila je veću količinu oružja, više od 84 kilograma narkotika i otkrila pet laboratorija za uzgoj marihuane. Uhapšene su 132 osobe osumnjičene za trgovinu narkoticima ili za nedozvoljeno posedovanje i nošenje oružja.

Borska policija uhapsila je S.Đ, starog 39 godina, kod koga je, prilikom pretresa prostorija, pronađeno oko 15 kilograma marihuane. Osumnjičeni je uz krivičnu prijavu priveden Višem javnom tužilaštvu u Negotinu, a sudija za prethodni postupak odredio mu je pritvor do 30 dana.

Policija u Boru otkrila je i laboratoriju za uzgoj marihuane i uhapsila D.V, starog 32 godine. Prilikom pretresa, policija je pronašla oko 400 grama marihuane, sadnice, seme i laboratorijski pribor za uzgoj ove opojne biljke. Osumnjičeni je uz krivičnu prijavu priveden Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru, a sudija za prethodni postupak odredio mu je pritvor do 30 dana.

Borska policija privela je i A.M, starog 32 godine, osumnjičenog da je počinio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. U pretresu prostorija, pronašla je karabin, malokalibarsku i vazdušnu pušku, 11 metaka i dva optička nišana. Uz krivičnu prijavu, osumnjičeni je privreden Osnovnom javnom tužilaštvu u Boru.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *