Još jedna donacija borskoj Opštoj bolnici

BOR-Zlatara Fuštar u Boru u saradnji sa Udruženjem „Borci za Bor“donirala je Opštoj bolnici u Boru stotinjak vizira. Vrednost donacije je blizu 30 hiljada dinara. Ovo je samo jedna od brojnih donacija Udruženja Borci za Bor koje su i te kako značajne za ovu zdravstvenu ustanovu.

„Viziri su uvek potrebni za naše radnike, ali i pacijente. Situacija je ove nedelje na području Bora nešto stabilnija, ali pandemija virusa korona i dalje traje tako da nam svaka pomoć dobro dođe“, rekao je Goran Bogdanović, zamenik direktora Opšte bolnice u Boru.

Udruženje Borci za Bor, uz pomoć humanih ljudi, do sada je Bolnici doniralo bezkontaktne toplomere, merače pritiska, dečija invalidska kolica, i vizire.

 „Vidimo koliko je situacija teška i zato želimo da pomognemo našim zdravstvenim ustanovama“, dodao je Dalibor Jović iz Udruženja „Borci za Bor“.

Borskoj bolnici za sada  su najpotrebnija dva EKG aparata, čija je pojedinačna vrednost od 80 hiljada do 150 hiljada dinara. Članovi Udruženja Borci za Bor su najavili nastavak saradnje sa  Opštom bolnicom, a po potrebi spremni su da pomognu i Domu zdravlja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *