Karavan bezbednosti saobraćaja, sutra i prekosutra u Boru

0

Drugi „Karavan bezbednosti saobraćaja“ pod pokroviteljstvom Ministarstva unutrašnjih poslova biće održan u naredna dva dana u Boru. Biće organizovane mnoge aktivnosti na platou Doma kulture i na delu ulice „Moše Pijade“ kako bi se javnosti, a pre svega deci ukazalo na značaj poštovanja saobraćajnih propisa. 

BOR – Na platou Doma kulture u Boru, 30. i 31. maja biće održana preventivno–propagandna manifestacija „Karavan bezbednosti saobraćaja“. U okviru manifestacije, između ostalog biće organizovana predavanja o bezbednom saobraćaju i o pravilima ponašanja njegovih učesnika za predškolce, osnovce i srednjoškolce, pokazne vežbe i demonstracije nadležnih službi, kao i izložbe opreme i oštećenih vozila u saobraćajnim nezgodama. Program će upotpuniti i nastup dečijeg hora i folklora.

Cilj ovog projekta je unapređenje stavova građana o značaju poštovanja saobraćajnih propisa i poboljšanje bezbednosti saobraćaja uopšte. Pozivam sve učenike osnovnih i srednjih škola, predškolce i njihove roditelje, kao i građane da ova dva dana posete „Karavan bezbednosti“ gde će biti održane mnoge aktivnosti kod Doma kulture i na delu ulice „Moše Pijade„“, najavio je Miša Dinčić, načelnik Odeljenja saobraćajne policije PU Bor

Organizatori „Karavana bezbednosti“ su Odeljenje saobraćajne policije Policijske uprave u Boru i Telo za koordinaciju poslova bezbednosti saobraćaja na području grada u saradnji sa Upravom saobraćajne policije, Agencijom za bezbednost saobraćaja, Auto moto savezom Srbije, Crvenim krstom Srbije i Nacionalnom vozačkom akademijom.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *