Kompanija Srbija Ziđin Majning obezbedila novogodišnje paketiće

0

Kompanija Srbija Ziđin Majning organizovala je podelu novogodišnjih paketića učenicima osnovnih škola na području na kojima posluju. Namera menadžmenta ove kineske kompanije je bila da jednu uspešnu godinu saradnje sa lokalnom zajednicom upotpune poklonima za najmlađe koji su budućnost grada.

BRESTOVAC, BOR – Predstavnici kompanije Srbija Ziđin Majning organizovali su podelu novogodišnjih paketića učenicima Osnovne škole „Stanoje Miljković“ u Brestovcu i u područnim odeljenjima ove škole u Metovnici i Šarbanovcu. Pribor i slatkiše dobilo je 250 đaka, a za ovu namenu izdvojeno je više od pola miliona dinara.

U ovoj godini smo uspešno realizovali mnoge obrazovne projekte da bi smo unapredili kvalitet nastave, kulturni i naučni razvoj i pomogli učenicima da unaprede znanje i omogućili im zdravo odrastanje“ naglasio je Jen Minghui, zamenik generalnog direktora kompanija Srbija Ziđin Majning.

Nakon prigodne novogodišnje predstave koju su izveli učenici brestovačke škole, podeljeni su paketići i organizovano slikanje sa Deda Mrazom.

Uz zahvalnost lokalnoj samoupravi u Boru na dosadašnjoj podršci i saradnji, predstavnici menadžmenta kompanije Ziđin Majning su na svečanosti naglasili da će nastaviti da sa lokalnim stanovništvom grade trajno prijateljstvo kako bi zajedno planirali svetlu budućnost.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *