„Kreativni POMAK“ za mlade iz Timočke krajine

ZAJEČAR – Timočki omladinski centar u Zaječaru, uz podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije, realizovaće  tokom avgusta i septembra obuku  za mlade zainteresovane za fotografiju, grafički dizajn i organizaciju događaja.

Mladi iz Timočke krajine uzrasta od 15 do 30 godina, koji imaju želju da steknu znanja i veštine iz nekih oblasti kreativnih industrija i tako postanu konkurentniji na tržištu rada ili pokrenu sopstveni biznis, mogu da iskoriste naš poziv i učestvuju na konkursu „Kreativni POMAK“. Komisija će na osnovu motivacionog pisma izvršiti selekciju, a jedan prijavljen učesnik može da učestvuje na radionicama iz samo jedne od tri ponuđene oblasti. Nakon završenih radionica, sledi mentorski program – planiranje i organizovanje završne aktivnosti tokom koje će polaznici moći da u praksi sprovedu naučeno„, kaže Dunja Marušić predstavnik Timočkog omladinskog centra u Zaječaru.

Detaljnije informacije, zainteresovani mogu da vide i na sajtu Timočkog omladinskog centra, a prijava je moguća popunjavanjem kratkog online upitnika. Rok za prijavu je 30. jul.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.