Krpljenje udarnih rupa u Boru završava se do kraja naredne nedelje

BOR- Krpljenje udarnih rupa u Boru traje od početka jula, ali radove je tokom prethodnog meseca usporavala učestala kiša. Nakon što se vreme ustalilo  radnici Preduzeća za puteve Zaječar, kojima je poveren  ovaj posao, privode kraju krpljenje rupa u naselju Bor dva. Preostalo je da završe deo ulice Vladimira Nazora. Rupe su u ovom delu obeležene i raskopane, ali još uvek nisu asfaltirane, što naravno može da ošetiti automobile ili ugrozi bezbednost u saobraćaju. Uobičajeno je da se one popunjevaju istog ili narednog dana, ali ovde se rok produžio.

„Ovde se rok  nije ispoštovao zbog organizacionih problema u Preduzeću za puteve Zaječar, a očekujemo da će krpljenje udarnih rupa u ovom delu biti završeno u ponedeljak. Za krpljenje udarnih rupa u celom Boru do sada je  utrošena polovina od planiranih 500 tona asfaltne mase“, rekao je Nebojša Janošević, zamenik načelnika Odeljenja za planiranje i razvoj.

Osim krpljenja rupa na kolovozima prioritet imaju i prekopi preko ulica kojih ovog leta u Boru  zaista ima u velikom broju. Za sanaciju rupa iz budžeta  grada Bora izdvojeno je 30 miliona dinara. Inače, do kraja avgusta očekuje se završetak javne nabavke za asfaltiranje ulica u gradu, a već u septembru radovi bi trebalo da počnu.

RUPE U BORU DVA, 11. avgust 2018. (RTV Bor)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *