U prepunoj sali bioskopa „Zvezda“ sinoć je održana predstava „Ljubavnici“ pozorišta „Slavija“. – Borska publika oduševljeno prihvatila glavne glumce Marka Živića, Srđana Karanovića, Bojanu Ordinačev i Katarinu Marković.
BOR – Borska publika još jednom je napunila salu bioskopa ’’Zvezda’’ do poslednjeg mesta u nadi da će se dobro zabaviti uz pozorišnu predstavu ’’Ljubavnici’’ pozorišta Slavija, što se i dogodilo. Glumci Marko Živić, Srđan Karanović, Bojana Ordinačev, Katarina Marković dočarali su priču koja počiva na zabuni nastaloj zbog zamršenih ljubavnih odnosa. Sve se događa na Zlatiboru u jednoj vikendici kada Bora, koga igra Marko živić,  pokušava da otprati svoju suprugu kod mame očekujući svoju ljubavnicu koja treba da stigne iz Crne Gore. Da bi komad bio što zamršeniji pojavljuju se i ljubavnik Borine supruge, koga u ovoj predstavi tumači Srđan Karanović, kao i  kuvarica koja prihvata igru da spašava brak. Predstava ’’Ljubavnici’’ rađena po tekstu Markla Kamelotija, u režiji Radeta Vukotića, na komičan način oslikava muško – ženske odnose i šalje poruku da ma koliko bili različiti u jednom smo veoma slični, u ljubavi i nemogućnosti da odolimo iskušenjima koja ona nosi sa sobom.
Organizator ovog kulturnog događa je borski Centar za kulturu.

[iframe src=“//www.dailymotion.com/embed/video/x2njs00″ width=“600″ height=“450″ frameborder=“0″ allowfullscreen=“allowfullscreen“ ]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.