Tradicija održavanja „Maturskog plesa“ u Boru se nastavlja. U četvrtak, 30. maja na platou Doma kulture maturanti srednjih borskih škola će defileom i nastupom obeležiti završetak ovog dela školovanja. U završnici manifestacije biće održan i koncert.

BOR – Tradicionalna manifestacija „Maturski ples“ će 30. maja biti organizovana u Boru. Sedmi put će oko četiri stotine maturanata borskih srednjih škola prodefilovati glavnim borskim šetalištem, ulicom „Moše Pijade“, a potom će na platou Doma kulture nastupati muzičke i plesne grupe srednjoškolaca, gde će se svaka škola predstaviti sa dve muzičke numere. Centralni događaj biće „Ples maturanata“, a nakon toga će biti održan i koncert u amfiteatru Doma kulture, kao poklon grada maturantima i roditeljima. Domaćin ovogodišnje manifestacije „Maturski ples“u Boru je Ekonomsko trgovinska škola.

Nadajmo se da će to biti veče mladosti i lepote, gde mladi na simboličan način označavaju završetak jednog i početak novog poglavlja u njihovom životu. Zahvaljujem se pokrovitelju gradu Boru koji je upriličio koncert njima u čast i pozivam sve koji su u mogućnosti da dođu i uveličaju ovu svečanost u četvrtak, 30. maja“ napomenula je Sonja Stamenković direktor Ekonomsko trgovinske škole u Boru.

Pokrovitelj manifestacije je grad Bor.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *