Mini sajam „Kultura, obrazovanje, stvaralaštvo“ u Majdanpeku

U  Centru za kulturu Majdanpek otvoren je jubilarni, 15. novogodišnji Mini sajam „Kultura, obrazovanje, stvaralaštvo“, koji je ove godine okupio do sada najveći  broj učesnika, 22 izlagača. Sajam će trajati do 27. decembra.

MAJDANPEK – U Centru za kulturu Majdanpek sinoć je otvoren jubilarni, 15. novogodišnji Mini sajam „Kultura, obrazovanje, stvaralaštvo“.

Ova sajamska manifestacija, u organizaciji Centra za kulturu, koja za cilj ima promociju  stvaralaštva udruženja građana, organizacija, ustanova, pojedinaca, ove godine okupila je 22 izlagača, što je do sad najveći broj učesnika.

Pored štandova na kojima se sugrađanima izlagači predstavljaju svojom delatnošću, iz večeri u veče, do 27. decembra, do kad sajam traje, smenjivaće se i nastupi kulturno umetničkih ansambala, kao i dokumentarni  filmovi. Između ostalog, posetioci će moći da pogledaju filmove „Četiri godišnja doba u okrugu Mehedinci i Majdanpek“, „Čudesna priroda Podunavlja“, „Made In Iron Gates“ i druge.

Za one najmlađe, programom je obuhvaćeno nekoliko pozorišnih predstava sa novogodišnjom tematikom, dok će u završnoj večeri stariji moći da uživaju u nastupu domaćeg benda „Pek“.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *