Na domaćem terenu fudbaleri Slatine i Šarbanovca

Fudbaleri Bora u 25. kolu Zone istok u subotu u 17 sat gostuju u Boljevcu ekipi Rtnja. Zlot u istom terminu dočekuje Slatinu u gradskom derbiju. U ostalim utakmicama Zone istok, Ozren u Sokobanji dočekuje OFK Knjaz u derbiju začelja tabele, Lužnica igra protiv Radničkog, Tanasko Rajić u Pirotu dočekuje Rajka Mitića iz Bele Palanke, Jedinstvo, takođe u Pirotu igra protiv negotinskog Hajduk Veljka, a Đerdap gostuje Balkanskom u Dimitrovgradu u derbi utakmici vrha tabele.

Šest kola pre kraja prvenstva Bor je na trećem mestu sa 52 boda, Zlot je sedmi sa 30, a Slatina na deobi desetog i jedanaestog mesta sa Knjazom sa 24 boda. Prvi na tabeli je Đerdap sa 59 bodova, Balkanski je drugi sa 53 i njihov međusobni duel može da odluči o tituli prvaka. Obe ekipe imaju po utakmicu manje od Bora, kao i Tanasko Rajić na četvrtom mestu koji ima 498 bodova i peto Jedinstvo sa 32. Na dnu tabele su Radnički sa 19 bodova, Brodoremont iz Kladova sa bodom manje i Ozren koji ima 12 bodova.

U Borskoj okružnoj ligi u 24. kolu Šarbanovac u subotu u 17 sati dočekuje Polom, Nemetali istog dana gostuju Slogi, a dan kasnije Brestovac gostuje prvoplasiranom Braniku, a Krivelj putuje i Jabukovac gde igra sa Poletom.

U ostalim utakmicama Mala Vrbica dočekuje Poreč, Rudna Glava na svom terenu igra sa Radničkim, Miloševo dočekuje Urovicu, a Blizna igra protiv Ključa.

Posle 23 kola Branik je ubedljivo na prvom mestu sa 60 bodova, deset više od drugoplasirane Male Vrbice.

Najbolje plasirana ekipa sa područja Bora je Šarbanovac na trećem mestu sa 48 bodova. Slede Sloga, Miloševo i Rudna Glava.  Brestovac je sedmi 31-nim bodom, a Nemetali osmi sa bodom manje. Krivelj deseti sa 25 bodova, slede Polet i Poreč sa po 24, Polom i Radnički sa 22, a Blizna je na poslednjem mestu sa 21-nim bodom.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.