Na prvom humanitarnom turniru u streljaštvu prikupljen novac za lečenje Marije Gambošević

0

BOR-U Sportskom  centru „Bobana Momčilović Veličković“ u Boru, organizovan je prvi humanitarni turnir u streljaštvu u čast sportiskinje čije ime nosi ova ustanova. Učestvovalo je više od  stotinak članova streljačkih klubova i  građana svih generacija koji su gađali iz vazdušne puške, a prikupljeno je blizu 60 hiljada dinara. Prikupljen novac biće uplaćen na žiro račun za nastavak lečenja obolele Boranke Marije Gambošević.

 „Ovo je humanitarni turnir koji smo  dogovorili sa porodicom Momčilović i uz pomoć Udruženja Borci za Bor“, rekao je Boban Marković, trener Kluba Bor 030.

Zadovoljni smo odzivom  i hvala svim Boranima koji su učestvovali na prvom humanitarnom turniru  koji će postati tradicionalan“,dodao je Dalibor Jović iz Udruženja „Borci za Bor“.

Članovi Udruženja građana „Borci za Bor“ uručili su i zahvalnice  suprugu rano preminule sportiskinje Bobane Momčilović Veličković i treneru Kluba Bor 030. Teško oboleloj Mariji Gambošević za operaciju u Turskoj, sredinom maja, neophodnoje  još oko šest miliona dinara. Svi oni koji žele da joj pomognu mogu to da učine i slanjem poruke  na telefon 1233, 3030.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *