Na Tehničkom fakultetu u Boru počele pripreme za novu školsku godinu

0

BOR- I na Tehničkom fakultetu u Boru u toku su pripreme za početak nove školske godine koja je specifična zbog većih predostrožnosti usled epidemije korona virusa. Brojne su preventivne mere zaštite, od kojih se neke već primenjuju pošto je sptembraski ispitni rok u toku, a sredinom naredne nedelje počinje prijavljivanje za drugi upisni rok..

„U skladu sa merama Vlade u prostorijama za polaganje ispita,može da bude samo jedan student na četiri kvadratna metra. Očekivanja su da će se teorijski deo nastave izvoditi onlajn, a praktični deo u prostorijama Tehničkog fakulteta. Takođe je obavezno nošenje maski, postavljanje dezo barijere i korišćenje sredstava za dezinfekciju ruku“, rekla je  prof dr Nada Štrbac, dekan Fakulteta.

Nakon Sednice Senata Univerziteta u Beogradu devetog septembra tačno će biti utvrđeno na koji način će se izvoditi nastava na fakultetima u Srbiji školske 2020/2021. U svakom slučaju Tehnički fakultet u Boru je  spreman za sve opcije, rekla je dekan Fakulteta Nada Štrbac.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *