Nagrade za najuspešnije sportiste

0

BOR – U sali Skupštine grada u Boru organizovano je potpisivanje ugovora sa dobitnicima nagrada za ostvarene sportske rezultate u prethodnoj sezoni. Potpisano je 11 ugovora, a za ovu namenu iz gradskog budžeta izdvojen je milion 160 hiljada dinara.  Nagrađeno je 10 sportista i jedna sportska organizacija. Između ostalih, nagrada je otišla u ruke vicešampionu sveta u kik boksu Bobanu Nikoliću, koji se zahvalio lokalnoj samoupravi na podršci.

Grad Bor je u poslednje vreme prepoznatljiv i po uspešnim sportistima. Svaka medalja koju osvoje je i medalja grada i moramo im odati priznanje i veliku zahvalnost, njima, trenerima i klubovima“ rekao je na dodeli nagrada gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić.

Kako je rečeno na ovoj svečanosti, sve veći uspesi borskih sportista uslovljavaju nadležne da im omoguće kvalitetnije uslovi za pripreme i treninge. Materijalna, a potom i logistička podrška grada mora biti adekvatna, čulo se na dodeli nagrada najuspešnijim borskim sportistima u prethodnoj godini.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *