Najbolje pecaroške varalice na svetu iz radionice Radića

Nenad i Borivoje Radić, Donjomilanovčani, zaljubljenici u Dunav i pecanje, poslednjih godina uspešno se bave i proizvodnjom varalica, po strogim zahtevima savremenog tržišta i što se dizajna tiče i u ekološkom smislu. Potvrda njihove umešnosti u ovom poslu stigla je i sa nedavno održanog svetskog Sajma ribolova u Budimpešti, gde su osvojili prvo mesto u kategoriji metalnih varalica.

MAJDANPEK, DONJI MILANOVAC – Nenad i Borivoje Radić, potomoci čuvene alaske porodice u Donjem Milanovcu, u ribolovačkim krugovima poznati kao vrsni majstori u izradi varalica, na nedavno održanom Sajmu ribolova u Budimpešti osvojili su prvo mesto za dizajn, u kategoriji metalnih varalica.

U početku je to bio samo hobi, koji je s godinama prerastao u pravu porodičnu manufakturu, u kojoj sada dnevno proizvedemo i do 400 komada varalica, koje izrađujemo po svim savremenim standradima i što se dizajna tiče i u ekološkom smislu“, kaže Nenad Radić.

Ceo život smo na Dunavu. Pecamo od kad znamo za sebe, a sada smo tu ljubav prema ribolovu proširili i na izradu varalica, koje su svojim dizajnom i kvalitetom dobile nagradu na prestižnom sajmu u Mađarskoj, za čije tržište trenutno radimo“, dodaje brat Borivoje.

Trenutno u ponudi, kažu, imaju preko pet hiljada artikala, u oko sto modela, koji u svakom trenutku imaju svoje kupce, ne samo u zemlji, već i u inostranstvu. A kako i ne bi, kada Radići, sada je to i zvanično potvrđeno, prave najbolje varalice na svetu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.