Nastavlja se asfaltiranje u novom delu Bora

BOR-Po završetku asfaltiranja ulica u naseljima Staro i Novo selište u Boru mehanizacija Preduzeća za puteve Zaječar je premeštena u novi deo grada. Danas se asfaltira ulica Timočke divizije u dužini od 430 metara.Tokom protekle godine u ovom delu grada završene su i ulice Devete brigade i Treći oktobar.

Takođe smo i među zgradama tri prilaza .Naša je ideja da u naredne dve i po godine završimo kompletnu putnu infrastrukturu“, rekao je Aleksandar Milikić, gradonačelnik Bora.

U toku je i rekonstrukcija ulice Moše Pijade, popularnog borskog šetališta. Iako će radovi trajati tri meseca, od  ponedeljka će biti otvoren korzo samo u delu ulice gde se ne izvode radovi.

Molim naše sugrađane da vode računa o bezbednosti, a mi ćemo sa naše strane takođe preduzeti sve mere da budu potpuno sigurni dok šetaju“, dodao je Aleksandar Milikić

Za uređenje putne infrastrukture na području Bora iz budžeta Grada biće izdvojeno 300 miliona dinara. Od ukupnog iznosa trećina sredstava će biti utrošena u selima, dok u Boru po stotinu miliona za afaltiranje ulica i trotoara i parking prostrora.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *