Nastavljena rekonstrukcija ulica u Majdanpeku

MAJDANPEK – Jesenas započeti radovi na rekonstrukciji četiri ulice u Majdanpeku nastavljeni su ovih dana. Do petka bi trebalo da u potpunosti novi izgled dobiju ulice Josifa Pančića i Dimitrija Tucovića, u gornjem delu grada, a već od naredne nedelje radnici „Štrabaga“ počeće rekonstrukciju i asfaltiranje dvorišnog dela zgrade Skupštine opštine, prema Karađorđevoj ulici i prostor iza prodajnih objekata, u ulici Trg oslobođenja.

Ukupna vrednost ove investicije je 20 miliona dinara, s tim što je učešće lokalne samouprave 60, a države 40 odsto“, kaže Dejan Vagner, predsednik Opštine Majdanpek, najavljujući da  je u planu i asfaltiranje puta prema novom majdanpečkom groblju i uređenje stepeništa u gornjem delu grada.

Uporedo sa rekonstrukcijom ulica u Majdanpeku, ovih dana radi se i na kompletnom uređenju centra Rudne Glave, najvećeg sela u opštini Majdanpek. Radilo se dosta i prošle godine, kada je asfaltiran centar sela Jasikovo, rekonstruisana glavna, ulica Kralja Petra u Donjem Milanovcu i asfaltiran deo Karađorđeve ulice i parking kod stare autobuske stanice, na ulazu u Majdanpek.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *