Nevreme u Boru nije izazvalo veće probleme

BOR – Jako nevreme koje je juče oko 15 sati zahvatilo Bor i snažan vetar koji je jutros duvao, nisu izazvali veće probleme na području grada Bora.

U Javno komunalnom preduzeću „3. oktobar“ kažu da je na nekoliko mesta na putevima u Boru bilo nanosa rizle i blata koji su očišćeni tokom popodneva. Na nekoliko mesta je zbog obilne kiše na kratko došlo do izlivanja kanalizacije, tako da je bilo neophodno pranje ulica, koje je završeno u večernjim satima. Prema rečima nadležnih u ovom komunalnom preduzeću, u seoskim mesnim zajednicama nije bilo prijavljenih problema, tako da nije bilo potrebe za intervencijama.

Nevreme je izazvalo manje probleme i u vodosnabdevanju. Na izvorištu u Zlotu ponovo je došlo do zamućenja i procenjuje se da će biti potrebno najmanje pet do šest dana da se izbistri. Glavno snabdevanje iz Bogovine bilo je u prekidu posle udara groma u Šarbanovcu, zbog čega viši delovi grada tokom prepodneva nisu imali vodu. Ovaj kvar saniran je oko podneva, tako da je omogućeno stabilno snabdevanje grada vodom.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *