Novi asfalt „suzio“ atmosfersku kanalizaciju

BOR- Pre nekoliko meseci asfaltiran je deo Kestenove ulice u starom delu Bora prema ulici Ive Lole Ribara. Nažalost, putari su prilikom asfaltiranja suzili deo atmosferske kanalizacije i prilikom padavina voda se umesto u odvode sliva u podrume i deo stambenog prostora zgrade broj 45 i plavi ih. Upravnik ove stambene zajednice kaže da se više puta molbom obraćao nadležnima u JKP za stambene usluge u Boru da se ovaj problem reši, ali, kako je istakao, za sada nema zvaničnog odgovora.

Lepo je što su asfaltirali, ali je problem u tome što je loše urađeno. Obodne kanale su urušili. Tako da kada pada kiša sva voda ide dole u podrume i stan. Ja sam išao u Direkciju, napisao sam molbu, ne zahtev da to poprave. Ništa nisu uradili, ja sam kod Belića bio i na tome se završilo. Najvažnije je da se problem reši pre jeseni i zime, kada će padavine biti sve češće“ istakao je upravnik stambene zajednice „Kestenova“ 45 u Boru Petar Jevtov.

U JKP za stambene usluge Bor potvrdili su da su upoznati sa problemom meštana ove ulice i da su naložili nadležnoj službi da na osnovu situacije na terenu sagleda mogućnosti da se on i reši.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *