Novo osvetljenje za gradske i seoske ulice

0

Elektromonteri borskog „Vodovoda“ najstavljaju osavremenjavanje javne rasvete u borskim selima. Posao je završen u Oštrelju, a nastavlja se u Donjoj Beloj Reci.

DONJA BELA REKA, BOR – Radnici borskog „Vodovoda“, ovih dana postavljaju novu led rasvetu u selu Donja Bela Reka. Ovaj posao završen je u mesnoj zajednici Oštrelj gde je postavljeno 15 novih led svetiljki na uličnoj rasveti, a deo mreže je i proširen. Za održavanje i proširenje javne rasvete na području Bora, u ovoj godini iz gradskog budžeta biće izdvojeno blizu 30 miliona dinara.

Za četiri lokacije u gradu završena je tehničko-projektna dokumentacija. Već početkom narednog meseca će početi postavljenje nove rasvete u delu ulice „3.oktobar“ između zgrada A6 i A7, u ulici „Nikole Pašića“, iza Doma kulture, zatim prostor kod Stare pošte i kod hotela „Srbija“, kao i u ulici „Milana Vasića Perice“, novouređeni parking iza Robne kuće„, rekao je Igor Janković, član Gradskog veća u Boru.

Već od naredne sedmice i u preostalim borskim selima elektromonteri će nastaviti zamenu starih sijalica na uličnoj rasveti, a na osnovu zahteva meštana, tamo gde je to tehnički izvodljivo biće i proširen deo elektromreže.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *