Novogodišnja noć na programu Televizije Bor

BOR – Dok neki novogodišnju noć sa nestrpljenjem očekuju kako bi krenuli sa prijateljima u provod, mnogi će praznične dane provesti sa najbližima u toplini doma i dobroj atmosferi. Kako bi novogodišnja noć bila potpuna, a atmosfera okiéna dobrim vibracijama i prazničnim duhom, Regionalna televizija Bor i ove godine pripremila je program za verne gledaoce. Bez obzira na tešku godinu i nedostatak finansijskih sredstava za nove i veće projekte, bogata produkcija ove medijske kuće pruža različite mogućnosti, pa su za ovu noć izdvojeni koncerti koji su u prethodnom periodu privukli naveću pažnju Borana.

„2016. godina je bila izuzetno teška za lokalne i regionalne medije, tako da nije bilo mogućnosti za neke veće projekte kao što je novogodišnji program koji zahteva angažovanje velikog broja ljudi, ne samo naših radnika, već i saradnika, a sve to iziskuje i određena finansijska sredstva. Međutim, i pored toga, u novogodišnjoj noći kada se porodica okuplja najčešće pored televizora, i sa programa Televizije Bor poslaće se pozitivna energija, kako bi ta svečana noć protekla u pravom prazničnom i veselom raspoloženju. Naša specifičnost ove godine biće koncerti koje ćemo ponuditi, nešto iz produkcije Televizije Bor, nešto što smo mi radili u prethodnom periodu. Naša ponuda biće potpuno drugačija od one koju će, pretpostavljam, imati većina televizijskih stanica te večeri. Sa našeg programa neće se čuti zvuci narodne muzike, već će to biti pop i rok muzika domaćih bendova koji su nastupali pred borskom publikom. Biće programa za sve uzraste, od najmlađih do najstarijih. Osim muzičkog i zabavnog programa, nudimo i bogat filmski program različitih žanrova takođe namenjen svim generacijama gledalaca“ – istakla je Danijela Novović, glavni i odgovorni urednik RTV Bor.

I tokom prazničnih dana ekipe Regionalne televizije Bor biće na terenu, pa su svakodnevno na programu i uobičajene informativne emisije.

„Tokom praznika gledaocima preporučujemo da ostanu uz program Televizije Bor i da prate i naše informativne emisije koje će takođe biti u prazničnom ruhu. Bavićemo se temama koje su prilagođene praznicima, sumiraćemo godinu, pravićemo planove za narednu, tako da će i tokom novogodišnjih i božićnih praznika biti zanimljivog sadržaja na našem programu“ – dodala je Danijela Novović.

Novogodišnja noć na programu Televizije Bor počinje nakon drugog dnevnika, u 19 sati i 30 minuta emisijom za najmlađe, a zatim sledi koncert akapela sastava Viva Vox, kao i nastupi bendova Sent Luis i Gitarsi. Gledaoci će ponoć dočekati uz pesmu borskog Medžik benda, nakon čega sledi film „Mulen Ruž“ i vreme za ljubitelje sedme umetnosti. Prvog dana nove godine, od ranih jutarnjih sati, Televizija Bor prikazuje filmove za sve generacije gledalaca, a od 19 sati i 30 minuta na programu je koncert Boranina Vladana Paje Vučkovića i u 21 sat film „Kraljevsko venčanje“.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.