Novogodišnja svečanost u Klubu za stara lica

BOR – Za borske penzionere, koji slobodno vreme najradije koriste za druženje u Klubu za stara lica, organizovana je novogodišnja priredba. Na taj način svečano je zaokružena 2017. godina tokom koje su realizovane razne aktivnosti namanjene penzionerima.

U susret novogodišnjim i božićnim praznicima, organizovali smo priredbu da penzionerima ulepšamo praznike, obradujemo ih kalendarima i skromnim poklonima, pripremili smo i zakusku, a da atmosfera bude vesela pomogao nam je i hor Aktiva žena „Feniks“.  U ime Gerontološkog društva i Centra za socijalni rad u Boru, želim svima srećne praznike, da sve probleme ostave u staroj i u novu godinu uđu sa širokim osmehom i optimizmom„, kaže Ana Davidovski, sekretar Gerontološkog društva.

Klub za stara lica  svojim članovima svakodnevno pruža prostor za druženje, prijateljske susrete i lepu reč koja je ljudima u zlatnom dobu od neprocenjive vrednosti. Tako su i u veseloj prednovogodišnjoj atmosferi, poželeli da ih zdravlje posluži  i da se druže i narednih godina.

Novogodišnja priredba u Klubu za stara lica, 27. decembar 2017 (RTV Bor)

https://www.youtube.com/edit?o=U&video_id=U1XIj-hMIec

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *