Novogodišnji bazar od 27.do 30. u Sportskom centru

BOR- Novogodišnji bazar u Boru biće održan  od 27.do 30 decembra od deset do 18 sati  u Sportskom centru u Boru. Do sada je prijavljeno 20, a  očekuje se učešće tridesetak izlagača iz svih gradova Timočkog regiona.

Imamo prostora i mesta za sve. U prodajnoj ponudi će se naći suveniri tematskog karaktera, predmeti ručne izrade, novogodišnji ukrasi, čestitke, slatkiši, šalovi, kape. Bazar će biti prodajno izložbenog karaktera. U predprazničnoj atmosferi 29.i 30. od 15.do 18 sati doći će i Deda mraz tako da pozivamo najmlađe da dođu i da se družimo. Imaju mogućnost profesionalnog fotografisanja“, rekla PR Turističke organizacije Bor Vesna Drobnjaković.

 Prijavljivanje izlagača je do 22.decembra u prostorijama Turističke organizacije ili putem meila. Organizator kaže da  za novogodišnji bazar u Boru vlada veliko interesovanje.

Od kako smo na sajtu objavili obaveštenje do sada imamo dvadesetaak prijavljenih iz Bora, Zaječara,Knjaževca. Očekujemo da se i tokom ove nedelje prijavi još izlagača. Tema izložbe je „Dopuna novogodišnjeg paketića“, dodala  je Vesna Drobnjaković.

Organizator najavljuje da će i cene biti povoljne, tako da će sa malo para moći da se izaberu prigodni novogodišnji  pokloni kojima ćete svakako obradovati najdraže. U saradnji sa borskim javnim preduzećima i ustanovama, ovu novogodišnju manifestaciju priprema Turistička organizacija Bor pod pokroviteljstvom Opštine Bor.

Novogodišnji bazar od 27.do 30. u Sportskom centru, 18. decembar 2017 (RTV Bor)

https://www.youtube.com/edit?o=U&video_id=LVER5h4IwTE

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *