Obnovljene prostorije Džudo kluba Bor

BOR – Članovi Džudo kluba Bor treniraju u obnovljenim prostorijama. Sredstvima kluba i sponzora renovirane su prostorije u Sportskom centru gde trenira blizu 90 mladih takmičara od ukupno 110 džudista koliko je u ovom klubu. Adaptirani su plafon i pod, okrečena sala, kupljeni rekviziti. Vrednost investicije je 550.000 dinara.

Mi smo deci omogućili da imaju najbolje uslove za trening u Srbiji. Od svih sala koje sam obišao tokom treniranja, ovo je jedna od najboljih u državi. Drago mi je da naš klub ima veliki broj mladih takmičara“ rekao je Marko Nikolić, jedan od trenera u Džudo klubu Bor.

Treningu Džudo kluba Bor u obnovljenim prostorijama prisustvovao je i gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić sa saradnicima istakavši da su članovi Džudo kluba Bor pokazali da sopstvenom energijom, znanjem i snagom mogu obnoviti trening salu bez učešća grada. Na ovaj način dokazaju svoju odgovornost i ozbiljnost, da brinu o klubu, a posebno o mladim naraštajima kojima su omogućili bolje uslove rada, naglasio je Milikić.

Džudo klub Bor se takmiči u Prvoj ligi Srbije i trenutno se nalazi na sedmom mestu na tabeli među 12 ekipa. U septembru ih očekuju takmičenja na državnim prvenstvima za mlađe kategorije, kao i nastavak nadmetanja u Prvoj nacionalnoj ligi.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *