Odbojkaškom utakmicom počelo obeležavanje dana škole

BOR- Tradicionalnim odbojkaškim susretom selekcija učenika i nastavnika, Osnovna škola “Branko Radičević” u Boru počela je obeležavanje Dana škole i 63 godine postojanja i uspešnog rada.

“Svake godine za dan škole igramo tradicionalnu utakmicu, nastavnici protiv učenika i ta se manifestacija pokazala odličnom: lepa zabava, lepo druženje, igra, a ko će pobediti to se nikada ne zna do samog kraja utakmice.“, rekla je Tatjana Đurđević, nastavnica fizičkog vaspitanja u Osnovnoj školi Branko Radičević.

Kao i na časovima, i na odbojkaškoj utakmici traži se znanje. Nastavnici su u prednosti, uglavnom zbog  prethodnog sportskog iskustva, visine i uigranosti, jer zajedno igraju godinama, dok su na strani učenika motivi, entuzijazam i mladost. Ovo drugo ipak traži malo više vremena da dođe do izražaja.

„Uglavnom pobede nastavnici, mada smo imali jedne godine da su učenici odneli pobedu i to je bilo, naravno, opšte veselje.“, dodala je nastavnica Tanja Đurđević.

Škola „Branko Radičević“, osim odbojkaškom utakmicom, svoj dan obeležava i turnirom u malom fudbalu za učenike petog razreda svih borskih škola,  organizuje književno veče i takmičenje u poznavanju programa „Osnovi bezbednosti dece“, u saradnji sa Policijskom upravom Bor i školskim policajcem Banetom Jovanovićem, a u petak u 18 časova, u Muzičkoj školi, održaće i priredbu povodom dana škole.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *