Odlična ocena za klub „RTB Bor“

BOR – Statistika ugostiteljskih objekata u Boru pokazuje da ovaj kraj sve više privlači pažnju turista, kao i velikih kompanija koje ovde organizuju seminare ili sportske igre. Dobri utisci onih koji su ovde već bili, često privlače nove goste, pa i u ovom slučaju važi izreka da se dobar glas daleko čuje. Tako se klub „RTB Bor“ u Brestovačkoj Banji našao na spisku najboljih, odnosno najbolje ocenjenih na portalu booking.com, koji turistima nudi usluge 800 hiljada smeštajnih objekata i 20 miliona smeštajnih jedinica iz celog sveta.

„Mi smo na portalu nekih godinu dana, pa smo imali mnogo gostiju koji su kod nas odseli tako što su smeštaj rezervisali upravo ovim putem. Svi gosti imaju pravo da daju ocenu za kvalitet, lokaciju i uslugu u objektu u kome su odseli, pa je nakon godinu dana nama stiglo lepo i pohvalno obaveštenje sa portala da smo dobili ocenu 9,4. Za prvu godinu poslovanja i rezervacija preko portala to je zaista dobar rezultat na koji smo veoma ponosni, posebno kada uporedimo sa ocenama objekata u okruženju, ali i u većim gradovima. Ova ocena biće nam podstrek i motivacija da radimo još bolje, a nadamo se da će nam biti i dobra reklama koja će privući nove goste“, istakla je za Televiziju Bor Violeta Vučković, upravnik kluba „RTB Bor“.

Iako su u januaru i februaru svi ugostiteljski objekti znatno manje posećeni, u klubu „RTB Bor“ konstantno je popunjeno i do 50 odsto kapaciteta. Tokom zimskih meseci u ponudi su i različite povoljnosti, a mnogi gosti već su rezervisali termine za porodične proslave, venčanja i mature.

„Tokom prošle godine Klub su svakodnevno posećivali gosti iz gradova širom Srbije, ali i okolnih zemalja, pa objekat u proseku beleži oko 80 odsto popunjenosti kapaciteta na godišnjem nivou. Imali smo i mnogo svadbi, proslava i matura, gosti su zadovoljni i kažu da je kod nas uvek dobro. I sada smo posećeni, pa smo i veoma zadovoljni poslovanjem. Imamo zimsku ponudu sa različitim povoljnostima, snizili smo cene za vikend aranžmane, a detaljnije informacije dostupne su na fejsbuk strani i našem sajtu. Spremamo se za sezonu, u saradnji sa Turističkom organizacijom Bor idemo na Sajam turizma i pripremamo ponudu za leto i manifestacije koje tradicionalno dovode turiste. Nastavljamo sa kvalitetnim i dobrim radom na koji su naši gosti već navikli“, rekla je Violeta Vučković.

Klub „RTB Bor“, smešten u prirodnom okruženju Brestovačke Banje mnogi gosti karakterišu kao idealno mesto za odmor, a mnogi ga pak prepoznaju po dobrim i posećenim proslavama.  Klub gostima nudi 12 apartmana i 20 soba.

[iframe frameborder=“0″ width=“480″ height=“270″ src=“//www.dailymotion.com/embed/video/x3ocuxm“ allowfullscreen ]
Odlična ocena za klub „RTB Bor“, 25… by rtvbor

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *