Odlična sezona za borske hotelijere

0

Protekla godina, za borski turizam i ugostiteljstvo, bila je veoma uspešna, što je dodatno potvrđeno odličnom posećenošću Hotela „Jezero“ na Borskom jezeru i Kluba RTB-a Bor u Brestovačkoj banji tokom novogodišnjih i božićnih praznika. Hotel beleži više od 25 hiljada noćenja, što je oko 18 hiljada različitih gostiju u 2018. godini, a za vreme praznika svi smeštajni kapaciteti bili su popunjeni i u hotelu i u klubu.

 BOR – Kraj stare i početak Nove godine, borskim turističkim poslenicima i ugostiteljima doneo je pune ruke posla, a po završetku prazničnih aranžmana, veoma su zadovoljni posećenošću.

Za vreme novogodišnjih praznika imali smo sto posto popunjenost kapaciteta, najviše gostiju je bilo iz Bugarske i Rumunije, čak 75 odsto su bili strani turisti. To su u glavnom gosti koji su već bili kod nas, a pošto su i ove godine veoma zadovoljni našom uslugom i ambijentom, najavili su već dolazak i za narednu godinu, a i gosti koji su kod nas prvi put, kažu da će nas posetiti i tokom leta. Veoma smo zadovoljni i 2018. i novogodišnjim aranžmanima a već sada do maja meseca imamo oko 50 posto popunjenosti kapaciteta, za maj i jun su već rezervisani neki termini, što nam daje mogućnost da ulažemo u neke nove sadržaje, obnovimo stare i održimo nivo na koji smo goste navikli„, kaže Milica Milovanović upravnik Hotela „Jezero“ na Borskom jezeru.   

Klub RTB – a Bor takođe ima goste koji već godinama ne menjaju novogodišnji ambijent,a dolaze iz cele Srbije i komšijskih zemalja, Bugarske i Rumunije.

„Klub je kao i ranije, imao organizovan doček Nove godine i reprizu dočeka, zadovoljni smo potpuno i atmosferom i brojem gostiju, bili su popunjeni i svi smeštajni kapaciteti. Gosti su otišli sa pozitivnim utiscima,dopala im se usluga, hrana, amijent, a oni koji su već nekoliko godina sa nama u novogodišnjem periodu, najavili su posetu i za narednu godinu. Za nas je značajno da je 2019. godina jubileja, Klub RTB-a ulazi u desetu godinu uspešnog rada, uspeli smo da zadržimo dobar standard, isti je kvalitet, ista je ekipa zaposlenih i isti gosti nam se vraćaju iznova, što je sigurno znak da dobro radimo svoj posao“, kaže Violeta Vučković upravnik Kluba RTB-a Bor u Brestovačkoj banji.

Zadovoljni gosti koji se rado vraćaju i ne samo leti već i tokom zimskog perioda vole da slobodno vreme i praznike provedu upravo u prelepoj okolini Bora, na Borskom jezeru i Brestovačkoj banji, pravi su pokazatelj kvaliteta usluga i razlog da se u budućnosti još više ulaže u razvoj ove grane turizma.

Odlična posećenost Hotela „Jezero“ i Kluba RTB -a Bor, 17.januar 2019. (RTV Bor)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *