Odlična turistička sezona u Boru

Bor- Borsko jezero, Brestovačka banja i Lazareva pećina i ovog leta opravdali su epitet nepresušnih prirodnih bogatstava, a turistički poslenici u borskoj opštini ispunili su, kako svoja, tako i očekivanja turista koji se svake godine vraćaju na pomenute destinacije. To je potvrda dobre usluge, lepote prirode, bogatih zabavnih sadržaja i oaze mira, koju Opština Bor pruža turistima iz zemlje, ali sve češće i gostima iz inostranstva.

Većina atraktivnih lokacija beleži bolju posećenost od prošlogodišnje, a među njima se ističe Lazareva pećina koja je do sada imala više od 3500 poseta, što je više od ukupnog broja poseta prethodnih godina. Treba napomenuti i da se u septembru i oktobru očekuje još veća posećenost. Turizam u Opštini Bor razvija se odličnom dinamikom, zahvaljujući, pored ostalog, aktivnoj promociji kroz različite medijske sadržaje, poseti sajmova turizma, učešću na mnogim poznatim manifestacijama „, rekao je Bora Stanković, v.d. direktora Turističke organizacije opštine Bor.

Još jedan od primarnih faktora za uspeh su pozitivni utisci koje posetioci uvek ponesu sa sobom, i zato se svakog leta rado vraćaju.

 

 

 

[iframe width=“480″ height=“270″ src=“https://www.youtube.com/embed/ztCZSiD-ShM“ frameborder=“0″ allowfullscreen ]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *