Održan 40. Džudo turnir „Srećno“ u Boru

BOR – U velikoj sali ustanove Sportski centar u Boru održan je jubilarni četrdeseti međunarodni džudo turnir Srećno za kategorije starijih poletaraca, pionira i kadeta. Učestvovalo je više od 230 takmičara iz 37 klubova iz Srbije, Bugarske, Rumunije, Grčke i Republike Srpske. Reč je o najmasovnijem džudo turniru koji je do sada organizovan po broju učesnika i zemalja. Bor su predstavila 10 takmičara u svim uzrasnim kategorijama koji su osvojili osam medalja.

U kategoriji kadeta zlatnu medalju osvojio je Aleksandar Petrovski, a srebrne Mladen Đorđević i Obren Antić. U kategoriji starijih pionirki Mihaela Vlajić i Milica Jovanović osvojile su bronzane medalje,  u kategoriji starijih poletaraca Teodor Luka Nikolić je osvojio zlatnu medalju,  Ana Boljanović srebrnu, a Katarina Nešić je osvojila bronzanu medalju. U ekipnoj konkurenciji u kategoriji kadeta Džudo klub Bor je osvojio prvo mesto, a sveukupni pobednik je 13. maj iz Jagodine.

U džudo klubu Bor koji je organizator ovog turnira kažu da je očuvanje tradicije ovog turnira značajno za razvoj džudo sporta u Boru.

Najboljim ekipama u ukupnom plasmanu uručeni su pehari, a najuspešniji pojedinci dobili su medalje.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *