Dan Zoo vrta u Boru

BOR – Nesebično kao i svake godine, na rođendan, menadžment Zoološkog vrta u Boru poklonio je sugrađanima i ostalim gostima besplatan ulaz i uživanje u ponudi svojih sadržaja. Svakako najveće interesovanje posetioci, posebno mlađi pokazali su za životinje, sa čijim brojem vrsta i jedinki ovo preduzeće danas može da se pohvali.

 “Veliko mi je zadovoljstvo da i Osmi rođendan proslavljamo sa velikim brojem posetilaca. Samo što smo otvorili kapije našeg Zoo vrta i posetioci su se već pojavili u velikom broju, kao da svi žele da sa nama proslave ovaj naš mali jubilej. Od osnivanja 2011. godine, počeli smo sa 47 životinjskih vrsta i 60 jedinki, a Zoo vrt danas broji više od 70 životinjskih vrsta i više od 130 jedinki. Mislim da je to najbolji pokazatelj da zaista ovde radimo dobro” naglasila je Slađana Savić, PR Zoo vrta Bor .

Ove godine u borskom Zoo vrtu evidentiran je zavidan broj organizovanih poseta. U prilog dobroj poseti ovoj svojevrsnoj turističkoj destinaciji u Boru da pomenemo i činjenicu da se tokom leta ovde dnevno proda i 200 ulaznica, a za godinu dana 20.000 ljudi poseti Zoo vrt, ne računajući organizovane posete.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *