BOR – Zborom meštana u Mesnoj zajednici „Napredak“ u naselju Bor II završen je niz sastanaka nadležnih u preduzećima, ustanovama i lokalnoj samoupravi sa građanstvom po gradskim naseljima u okviru planiranja budžeta za narednu godinu.

Prema obećanjima odgovornih u gradskoj vlasti više sredstava iz budžeta  naredne godine biće izdvojeno za održavanje putne infrastrukture i u ovom naselju, a posebno kada je reč o povećanju bezbednosti saobraćaja. Dečije igralište, koje se trenutno gradi u blizini saobraćajnice biće u potpunosti bezbedno za mališane, kategorično su nadležni.

Uglavnom su svi problemi u gradskim mesnim zajednicama isti. Odnose se pre svega na nastavak asfaltiranja ulica, proširenje javne rasvete, nameće se potreba povećanja broja igrališta u gradu, a  neophodna su i veća ulaganja u infrastrukturu u cilju povećanja bezbednosti saobraćaja“, rekao je na zboru član Gradskog veća u Boru Marko Nikolić.

Razmatra se i ponovo pokretnje autobuske linije koju će moći da koriste žitelji donjeg dela naselja Bor II, koja je svojevremeno bila u upotrebi.

Na ovom zboru je najavljeno da će naredni sastanci ovog tipa sa građanstvom biti organizovani u večernjem terminu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *