Održana konvencija Srpske napredne stranke u Boru

0

BOR – Srpska napredna stranka održala je, pred lokalne, parlamentarne i predsedničke izbore 3. aprila, konvenciju u Sportskom centru „Bobana Momčilović Veličković“. Kako je rečeno na skupu, Bor se ubrzano razvija, standard građana postaje sve veći, a u narednom periodu država će dodatno uložiti sredstva kako bi se što više poboljšali uslovi života i da nađe rešenje za probleme koje građani imaju zbog rudarskih aktivnosti.

Kako je naglasio predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić, 20 miliona evra odvojeno je za rekonstrukciju i opremanje bolnice u Boru i taj projekat počeće ove godine. U roku od mesec dana počeće i rekonstrukcija puta Bor – Selište, koji je u veoma lošem stanju, najviše zbog prolaska teških kamiona.

„U roku od najviše deset dana od izbora, doći ću u Bor da razgovaram sa meštanima Krivelja, Oštrelja i Slatine, kako bi zajedno našli rešenje za sve probleme koji ih muče. Nisam želeo to sada da radim, jer je kampanja u toku“ – naglasio je Vučić.

Prvi kandidat na listi Srpske napredne stranke za parlamentarne izbore dr Danica Grujičić rekla je da istočna Srbija ima budućnost u razvoju industrije, ali i sportskog i zdravstvenog turizma i da to može da se ostvari samo ako u Srbiji vlada mir, sigurnost i stabilnost.

Na lokalnim izborima u Boru i parlamentarnim izborima lista Srpske napredne stranke naći će se pod rednim brojem 1, a na predsedničkim kandidat ove političke opcije Aleksandar Vučić biće pod rednim brojem 6.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *